Категорія
Новини
Дата

Росія обстріляла два українські цивільні буксири, є жертви

На Очаківському напрямку окупанти продовжують обстріли портової інфраструктури, є влучання по двох портових цивільних буксирах, повідомляє Оперативне командування «Південь».

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Зазначається, що два портові цивільні буксири були задіяні в транспортуванні баржі зі збіжжям.
  • У результаті обстрілу виникла пожежа, було втрачено керування суднами. 
  • «Два члени екіпажів загинули, одного з пораненнями врятовано, доля ще одного – невідома», – повідомили в командуванні.

Контекст

29 жовтня Росія заявила, що зупиняє участь у реалізації «зернової угоди». Причина: нібито через «теракт» у Севастопольській бухті в суботу вранці. У Міноборони РФ заявили, один з морських безпілотників, які атакували кораблі в Севастополі, нібито був запущений із судна, що перевозило сільгосппродукцію по «зерновому коридору».

Російські окупанти зранку 31 жовтня завдали чергові масовані удари по обʼєктах енергетичної інфраструктури. Повідомляється про роботу ППО і вибухи на Київщині, у Харкові, Запоріжжі та інших містах і областях.

31 жовтня в Україні запроваджуються екстрені відключення електроенергії через масовані обстріли росіянами критичної інфраструктури. 

Російські окупанти здійснили кілька хвиль ракетних атак по об’єктах критичної інфраструктури України. 44 крилаті ракети знищено силами та засобами ППО, повідомило командування Повітряних сил ЗСУ.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні