Категорія
Новини
Дата

Росія вдарила по судоремонтному заводу на Одещині, є постраждалі

Росія зранку 30 жовтня завдала удару по судоремонтному заводу в Одеському районі. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Внаслідок атаки по судоремонтному заводу виникла пожежа, яку оперативно ліквідували рятувальники. Пошкоджено адміністративну будівлю та техніку підприємства.
  • За словами Кіпера, постраждали двоє людей. Чоловіка 1961 р.н. та жінку 1966 р.н. у стані середньої тяжкості доставили до лікарні. Їм надається вся необхідна медична допомога.

Контекст

У ніч на 30 жовтня окупанти атакували Україну 12 ударними БпЛА типу Shahed та двома керованими авіаційними ракетами Х-59, повідомила пресслужба Повітряних сил ЗСУ.

Пуски КАР Х-59 здійснено з ворожих літаків із повітряного простору ТОТ Запорізької області, «шахеди» летіли з південно-східного напрямку – Приморсько-Ахтарська, РФ.

Усі 14 повітряних цілей противника було знищено Протиповітряною обороною, зокрема у межах Миколаївської, Херсонської Кіровоградської, Черкаської, Житомирської, Хмельницької та Дніпропетровської областей.

До відбиття повітряного нападу було залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні війська та підрозділи мобільних вогневих груп Повітряних Сил та Сил оборони України.

Зранку в Одесі і Чорноморську пролунала серія вибухів. Попередньо ворог завдав ударів балістичними ракетами «Онікс». Повідомлялося про три вибухи в Одесі та два в Чорноморську.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні