Категорія
Новини
Дата

Росія вночі вчергове атакувала Україну. Сили ППО збили дві крилаті ракети і 20 «шахедів»

1 хв читання

У ніч на четвер, 13 липня, окупанти атакували Україну 20 ударними дронами іранського виробництва Shahed-136/131, повідомляє командування Повітряних сил. Також РФ застосувала дві крилаті ракети «Калібр» та одну балістичну – «Іскандер-М».

Ключові факти

  • Повітряні сили знищили усі 20 ударних дронів, переважно на Київщині. Також на різних напрямках знищено дві крилаті ракети «Калібр». Стосовно наслідків пуску ракети з ОТРК «Іскандер-М» інформація уточнюється.
  • За даними Київської міської військової адміністрації, ворожі безпілотники заходили на столицю з різних напрямків.
  • У Дарницькому, Соломʼянському, Шевченківському, Оболонському та Подільському районах міста зафіксовано падіння уламків. 
  • За попередньою інформацією, є пошкодження житлових будинків. Двоє травмованих у Дарницькому районі. В Шевченківському районі під час ліквідації наслідків врятовано одну людину. 

Контекст

За останніми даними Генштабу, на полі бою Росія і надалі зосереджує основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, там тривають важкі бої. Протягом доби відбулось понад 35 бойових зіткнень.

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні