Категорія
Новини
Дата

Росіяни повторно вдарили по Ладижинській ТЕС, є постраждалі

Російські окупанти завдали повторного удару по Ладижинській ТЕС (Вінницька область), повідомила пресслужба підприємства.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Обстріл відбувся в той момент, коли на місці працювали рятувальники. За попередньою інформацією, постраждало шість осіб, їх доправлено до лікарні. Серед поранених працівників підприємства немає.
  • Внаслідок обстрілу знову пошкоджено енергетичне обладнання підприємства, йдеться в повідомленні.

Контекст 

Це вже друга атака на підприємство. Сьогодні зранку російські окупанти атакували ТЕС дронами-камікадзе. Пошкоджено енергетичне обладнання, обійшлося без жертв.

10 жовтня Росія завдала масованого ракетного удару по багатьох населених пунктах України, зокрема, Києву, Дніпру, Запоріжжю, Харкову, Львову. Також під час атаки використовувалися ударні дрони-камікадзе типу Shahed. Постраждали цивільні будівлі та об’єкти енергетичної інфраструктури. Докладніше про це – у хроніці війни за 10 жовтня.

Сьогодні окупанти завдали ударів по Запоріжжю та Вінниччині. З 03:30 до 05:30 на півдні України сили ППО збили вісім ворожих дронів-камікадзе «Shahed-136».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні