Категорія
Новини
Дата

Росіяни вночі атакували порт Рені (фото)

У ніч на 16 серпня ворожий безпілотник атакував держпідприємство «Ренійський морський торговельний порт» (Одеська область), повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак, опублікувавши фото наслідків влучання БпЛА.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • За його словами, внаслідок влучання російського БпЛА в два металевих склади ангарного типу виникло загорання двох тракторів і виявлено займання шроту у складі, розташованому поруч, на площі 10 кв. м.
  • «Загиблих і постраждалих немає. Терористи продовжують воювати з продовольством», – наголосив Єрмак.
Росіяни вночі атакували порт Рені (фото) /Фото 1
Росіяни вночі атакували порт Рені (фото) /Фото 2
Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

Раніше сьогодні голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що ворог вночі двічі атакував область дронами-камікадзе Shahed-136/131. За його словами, було влучання по одному з портів Дунаю.

Після виходу з «зернової угоди» Росія неодноразово бомбила українські порти та зерносховища. За даними віцепремʼєр-міністра з відновлення Олександра Кубракова, лише у липні внаслідок атак РФ пошкоджено та частково знищено 26 об’єктів портової інфраструктури та пʼять цивільних суден.

У ніч на 2 серпня росіяни знову спрямували ударні БпЛА на Одеську область, руйнувань зазнали будівля «Морвокзалу», елеватор, зернові ангари, резервуари одного з вантажних терміналів.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні