Категорія
Новини
Дата

Samsung Pay припинить роботу з російськими картами «Мир»

У платіжній системі Samsung Pay із 3 квітня не можна буде додавати та використовувати російські карти «Мир», а всі додані раніше картки будуть видалені, йдеться у заяві компанії. Окрім цього РосЗМІ повідомляють, що мобільний додаток самої платіжної системи «Мир» для оплати смартфоном Mir Pay зник з Google Play.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Починаючи з 3 квітня додавання та використання карток «Мир» у Samsung Pay буде недоступним. Додані раніше картки «Мир» будуть видалені із програми. 
  • У Білорусі сервіс Samsung Pay продовжуватиме працювати без змін. 
  • Samsung Pay стане третьою платіжною системою, яка відмовилася приймати карти «Мир», раніше їх відключили від своїх систем Apple Pay та Google Pay.
  • РосЗМІ повідомляють, що мобільний додаток платіжної системи «Мир» для оплати смартфоном Mir Pay зник з Google Play.

Контекст

Після вторгнення РФ в Україну Samsung Electronics зупинив постачання своєї продукції в Росію, приєднавшись до Apple та Microsoft. Йшлося про експорт усієї продукції Samsung, починаючи від чипів і закінчуючи смартфонами та побутовою електронікою.

На російському ринку смартфонів в 2021 році Samsung посів друге місце з часткою 27%. На першому місці була Xiaomi (31%), на третьому – Apple (11% ринку).

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні