Категорія
Новини
Дата

Сервіси ПриватБанку будуть недоступними пʼять годин у ніч на 21 жовтня

ПриватБанк у ніч на 21 жовтня проведе регламентні роботи. Операції з картками та інші сервіси будуть на паузі до 5:00 ранку, йдеться у повідомленні пресслужби банку. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, Diia.City United, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • ПриватБанк проведе планові регламентні роботи процесингового центру. У суботу, 21 жовтня, з 00:00 до 5:00 ранку тимчасово будуть недоступними операції з картками, платежі в Приват24, також тайм-аут триватиме у роботі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку.
  • «Зазвичай банк проводить роботи вночі, коли більшість клієнтів відпочивають. Втім, якщо ви маєте здійснити важливі покупки та перекази о пізній порі, врахуйте час проведення робіт», – йдеться у повідомленні.

Контекст

Через процесинговий центр ПриватБанку українці зробили вже понад 70 млрд карткових операцій – платежів, переказів та інших.

Клієнти ПриватБанку роблять в середньому 28 млн платежів та інших операцій з картками на день. Це понад 1 млн платежів за годину та майже 50 000 платежів щохвилини.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні