Категорія
Новини
Дата

Школа програмування GoIT разом з IT-гігантом EPAM запустили бакалаврат Software Engineering

1 хв читання

Українська освітня платформа GoIT у партнерстві з міжнародною сервісною IT-компанією EPAM відкрили перший набір на бакалаврат за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення», йдеться у пресрелізі. Наразі у GoIT Neoversity вже навчається понад 900 студентів магістерських програм.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Ключові факти

  • Бакалаврат розроблено у партнерстві з EPAM, чиї освітні програми вже реалізовані у багатьох країнах, а тепер будуть доступні у Neoversity. 
  • Бакалаврат має офіційну українську ліцензію МОН (спец. 121, Інженерія програмного забезпечення). Випускники GoIT Neoversity отримують український диплом бакалавра EQF6, як і в інших класичних ВНЗ. 
  • Навчання на бакалавраті дистанційне. Для вступу потрібно скласти НМТ та подати документи до 30 липня. 

Контекст

Заснована в Україні у 2014 році школа програмування GoIT також працює на ринках Польщі, Румунії, Мексики, Колумбії та Філіппін. Серед планів компанії – виходити на два нових ринки щороку. Середня інвестиція GoIT у новий ринок – $300 000–800 000. 

У 2020-2023 роках GoIT збільшила доходи в доларах США більш ніж у 12 разів. У 2021-му GoIT отримала 140 млн грн виторгу, у 2022-му, за оцінкою Forbes, він підскочив до 200–400 млн грн. Кількість студентів школи перевищує 20 000.

GoIT очолюють серійний підприємець, керуючий акціонер Роман Корицький та генеральний директор Антон Чорний, один з лідерів Forbes 30 до 30.

У листопаді 2023 року Horizon Capital, провідна компанія прямих інвестицій у Центрально-Східній Європі з активами $1,5 млрд, оголосила про інвестиції в GoIT. Сума інвестиції може складати $10 – 15 млн, сказав Forbes наближений до угоди співрозмовник. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд