Категорія
Новини
Дата

SkyUp отримав дозвіл на роботу в Канаді

Українська авіакомпанія SkyUp отримала сертифікат іноземного перевізника FAOC, що дозволяє працювати в Канаді. Про це йдеться у повідомленні на сайті авіаперевізника.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Сертифікат FAOC дозволяє українській авіакомпанії надавати ACMI-послуги та виконувати чартерні рейси з інших країн до Канади.
  • Для виконання польотів за міжнародними маршрутами до Канади SkyUp отримав дозволи для девʼятьох літаків у своєму флоті. Це сім бортів Boeing 737-800, а також два борти Boeing 737-700. 
  • У межах сертифікації перевізник також отримав charter permit (дозвіл на виконання нерегулярних рейсів) і CBSA carrier code (код перевізника від Агентства прикордонних служб Канади). 
  • Тож авіакомпанія може виконувати чартерні рейси та надавати ACMI-послуги у повітряному просторі Канади. 

Контекст

SkyUp почав виконувати комерційні рейси за ACMI-контрактами з середини квітня 2022 року. У червні 2023-го, згідно зі звітом ACMI Contract Monitor від ch-aviation, перевізник увійшов до ТОП-15 постачальників ACMI-послуг і до переліку авіакомпаній з найбільшими ACMI-контрактами. 

25 вересня SkyUp отримав дозвіл на роботу на території США. Йдеться про сертифікат іноземного авіаперевізника FAR129. Для польотів у повітряному просторі США дозволи надано чотирьом літакам Boeing 737-800 у флоті авіакомпанії.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні