«Терміни відновлення незрозумілі». СЕО «Київстару» прокоментував масштабний збій у мережі /пресслужба «Київстар»
Категорія
Новини
Дата

«Терміни відновлення незрозумілі». СЕО «Київстару» прокоментував масштабний збій у мережі

пресслужба «Київстар»

Терміни відновлення сервісів «Київстару» після масштабного збою поки що остаточно не зрозумілі, повідомив генеральний директор компанії «Київстар» Олександр Комаров у відеозверненні.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • За словами Комарова, сьогодні вранці «Київстар» став ціллю надпотужної хакерської атаки, в результаті якої тимчасово недоступні послуги звʼязку та доступу в інтернет.
  • «Поки що терміни відновлення сервісів остаточно не зрозумілі, ми працюємо над усуненням наслідків цієї атаки для того, щоб якнайшвидше відновити звʼязок», – заявив гендиректор «Київстару».
  • Він повідомив, що для зʼясування обставин та наслідків протиправних дій втручання у діяльність мережі залучать представників правоохоронних органів та спеціальних державних служб.
  • Комаров додав, що «Київстар» надасть компенсацію абонентам, які не мали звʼязку або не могли скористатися сервісами оператора.

Контекст

Зранку, 12 грудня, абоненти мобільного оператора «Київстар» з усієї України не можуть скористатися послугами мобільного звʼязку та доступом в інтернет через масштабний збій. У компанії заявили про технічні проблеми. Через збій також не працює Нацроумінг. Причиною технічного збою у роботі оператора стала хакерська атака, повідомили Forbes у пресслужбі компанії. 

За словами віцепремʼєра Олександра Кубракова, «Київстар» відновить роботу за кілька годин.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні