Категорія
Новини
Дата

Топменеджери Snap звільняються на тлі оголошення про скорочення 20% штату

У компанії Snap Inc два топменеджери з реклами звільнилися за кілька годин після того, як звіт показав, що материнська компанія Snapchat планувала скоротити близько 20% своєї робочої сили, пише Reuters.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Видання The Verge раніше повідомило, що під скорочення потраплять апаратний підрозділ Snap, що відповідає за Spectacles і Pixy, його команда, яка допомагає розробникам створювати мінідодатки та ігри всередині Snapchat і програму для карт Zenly. 
  • Звільнитися вирішили виконавчий директор Джеремі Горман та віцепрезидент з продажу реклами у Північній та Південній Америці Пітер Нейлор.
  • Горман приєднається до Netflix як президент з міжнародних продажів, а Нейлор стане віцепрезидентом з продажу реклами з вересня, йдеться в заяві Netflix.
  • У соціальній мережі відмовилися коментувати цю інформацію.

Контекст

Технологічні компанії, криптовалютні біржі та фінансові фірми скорочують робочі місця та уповільнюють найом, оскільки глобальне економічне зростання слабшає через вищі процентні ставки, розпечену інфляцію та енергетичну кризу в Європі.

Минулого місяця Snap заявила, що деякі рекламодавці продовжують стикатися з перебоями в ланцюжках постачань та нестачею робочої сили, а багато інших борються зі зростанням витрат на тлі рекордної інфляції, що призвело до скорочення витрат на рекламу. 

Акції компанії втратили майже 39% відтоді, як вона опублікувала результати 21 липня, що призвело до загального зниження на 80% цього року.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні