Категорія
Новини
Дата

Цукерберг анонсував канали в Instagram, а згодом – у Messenger і Facebook

1 хв читання

В Instagram зʼявиться можливість створення каналів мовлення як інструменту обміну повідомленнями зі спільнотою, повідомляє соцмережа. Наразі Instagram тестує канали мовлення з кількома авторами із США і планує розширюватися в найближчі місяці. 

Ключові факти

  • Очільник Meta Марк Цукерберг анонсував канали мовлення в Instagram за допомогою власного «метаканалу».
Цукерберг анонсував канали в Instagram, а згодом – у Messenger і Facebook /Фото 1

Скріншот: Instagram

Цукерберг анонсував канали в Instagram, а згодом – у Messenger і Facebook /Фото 2

Скріншот: Instagram

Цукерберг анонсував канали в Instagram, а згодом – у Messenger і Facebook /Фото 3

Скріншот: Instagram

Попередній слайд
Наступний слайд
  • Творці каналів можуть використовувати їх, щоб допомогти підписникам залишатися в курсі останніх оновлень, використовуючи текст, фото, відео, голосові нотатки та опитування. Підписники можуть реагувати на контент і брати участь в опитуваннях. 
  • Із сьогоднішнього дня Instagram тестує нову функцію чату з кількома авторами із США і скоро почне розгортати її для більшої кількості авторів.
  • Найближчими місяцями до Instagram будуть додані додаткові функції, такі як можливість запросити іншого автора на канал, щоб обговорити майбутні спільні роботи, збирати питання за допомогою підказок та багато інших.
  • Також заплановане тестування каналів у Messenger і Facebook у найближчі місяці.

Контекст

Акції Meta Platforms нещодавно зросли більш ніж на 20% завдяки доходу за четвертий квартал, який перевершив очікування. У четвертому кварталі чистий прибуток компанії становив $4,65 млрд, або $1,76 у розрахунку на акцію, проти $10,29 млрд, або $3,67 на акцію, роком раніше. Дохід знизився на 4,5% і становив $32,17 млрд. Аналітики, опитані FactSet, у середньому оцінювали прибуток компанії на рівні $2,26 на акцію при доході $31,55 млрд.

У першому кварталі 2023 року Meta планує отримати виручку в діапазоні $26–28,5 млрд, середні очікування експертів становлять $27,2 млрд.

Meta відновлюється після найгіршого року для своїх акцій в історії. Компанія зіткнулася зі зменшенням попиту з боку рекламодавців через слабкість глобальної економіки, а також зміну правил конфіденційності на iPhone від Apple Inc., через що Meta стало важче пропонувати цільову рекламу. 

Компанія також звільнила 11 000 працівників, або 13% робочої сили, у листопаді під час першого в історії масштабного скорочення.

2 лютого cтатки Марка Цукерберга підскочили на $12,5 млрд, що стало найбільшим одноденним приростом його статку після того, як він пообіцяв, що 2023-й стане «роком ефективності» для його компанії Meta Platforms Inc.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні