Категорія
Новини
Дата

Туроператор Join UP! вийшов на польський ринок франчайзингу. Перше відділення відкрилося у Катовіце

Перша франчайзингова агенція у Польщі

Перша франчайзингова агенція у Польщі

На початку квітня український туристичний оператор Join UP! відкрив перше франчайзингове відділення за кордоном – у Польщі. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти 

  • Перше закордонне агентство по програмі франчайзингу Join UP! відкрилося у польському місті Катовіце. Станом на березень 2024 року воно стало сотим у франчайзинговій мережі оператора. 
  • «На додачу до повного супроводу по франшизі ми створили програму «Долучайся до українського» зі спрощеними умовами вступу до мережі Join UP! для агентів, що мають досвід роботи», – каже керівниця відділу розвитку продажів Join UP! Марина Дайнеко.
  • У 2024 році компанія планує відкрити власні відділення у Чехії та Словаччині, додає Дайнеко.

Контекст

Сьогодні туроператор Join UP! працює на восьми ринках. Протягом 2022 року компанія відкрила власні відділення в Естонії, Латвії, Литві, Казахстані, Польщі та Румунії. 

Компанія активізувала експансію у 2022 році після початку повномасштабного російського вторгнення. Українцям компанія пропонує автобусні тури в Європу або тури з вильотом через аеропорт у Кишиневі, писав Forbes Ukraine у вересні 2022 року. До війни у туроператора була мережа зі 150 турагенцій Join UP! to travel, частина з яких – у Білорусі та Молдові (більшість із яких відкрита за франчайзингом). 

Наскільки успішна експансія? Замінити втрату українського ринку не виходить. Наприклад, Join UP! за перші три місяці роботи в країнах Балтії відправив на відпочинок 12 000 туристів. І хоча вони придбали майже 20% усіх турів у Туреччину, це тільки 1% від довоєнного українського ринку компанії.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні