Категорія
Новини
Дата

Twitter вирішив заробити на токенах. Соцмережа додала функцію NFT-аватарів

Соцмережа Twitter оголосила про запуск інструменту, за допомогою якого користувачі зможуть ставити NFT зі своїх колекцій як зображення профілю, повідомляє Reuters. NFT-аватари відображатимуться у вигляді шестикутників.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Користувачі Twitter можуть прив'язати до свого облікового запису криптогаманець, щоб ставити NFT. Для цього потрібна платна підписка Twitter Blue.
  • Зображення профілю відображатиметься у вигляді шестикутника замість стандартного круга. При натисканні на нього з'являтимуться дані про зображення та його власника.
  • В анонсі Twitter зазначено, що новий інструмент підтримуватимуть криптогаманці від Coinbase, Ledger, Rainbow, MetaMask, Trust та Argent.

Контекст

Twitter, як і інші технологічні компанії, поспішає заробити на криптовалютних тенденціях, зокрема, таких як NFT. Минулого року соцмережа надала можливість користувачам відправляти та отримувати біткоїни.

У 2021 році продажі NFT досягли близько $25 млрд, хоча до кінця року були ознаки уповільнення зростання, свідчать дані трекера DappRadar.

Компанія Meta також працює над можливістю відображати NFT у профілях Facebook та Instagram, повідомила Financial Times з посиланням на джерела. За даними газети, компанія хоче дозволити користувачам створювати та продавати токени на платформі, а також створювати свій маркетплейс NFT.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні