Категорія
Новини
Дата

Twitter вирішив заробити на токенах. Соцмережа додала функцію NFT-аватарів

1 хв читання

Соцмережа Twitter оголосила про запуск інструменту, за допомогою якого користувачі зможуть ставити NFT зі своїх колекцій як зображення профілю, повідомляє Reuters. NFT-аватари відображатимуться у вигляді шестикутників.

Ключові факти

  • Користувачі Twitter можуть прив'язати до свого облікового запису криптогаманець, щоб ставити NFT. Для цього потрібна платна підписка Twitter Blue.
  • Зображення профілю відображатиметься у вигляді шестикутника замість стандартного круга. При натисканні на нього з'являтимуться дані про зображення та його власника.
  • В анонсі Twitter зазначено, що новий інструмент підтримуватимуть криптогаманці від Coinbase, Ledger, Rainbow, MetaMask, Trust та Argent.

Контекст

Twitter, як і інші технологічні компанії, поспішає заробити на криптовалютних тенденціях, зокрема, таких як NFT. Минулого року соцмережа надала можливість користувачам відправляти та отримувати біткоїни.

У 2021 році продажі NFT досягли близько $25 млрд, хоча до кінця року були ознаки уповільнення зростання, свідчать дані трекера DappRadar.

Компанія Meta також працює над можливістю відображати NFT у профілях Facebook та Instagram, повідомила Financial Times з посиланням на джерела. За даними газети, компанія хоче дозволити користувачам створювати та продавати токени на платформі, а також створювати свій маркетплейс NFT.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні