Категорія
Новини
Дата

Twitter збільшив ліміт символів для підписників Blue

Соцмережа Twitter дозволила користувачам підписки Blue публікувати дописи на 25 000 символів, пише TechCrunch. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Контекст

  • Компанія збільшила ліміт символів для твітів до 25 000 для платних користувачів підписки Blue. У лютому 2023 Twitter збільшив ліміт до 4000 символів, а у квітні – до 10 000. 
  • За попереднього керівництва Джека Дорсі компанія збільшила ліміт лише одного разу зі 140 до 280 символів, що спричинило негативну реакцію користувачів.
  • Медіакомпанія також дала можливість підписникам Blue завантажувати довші відео. 

Контекст

Twitter Blue у березні став доступний у всьому світі. Підписка коштує $7 на місяць при оформленні на рік, $8 – при щомісячній оплаті та $11 – при оформленні через магазини додатків App Store та Google Play, де стягують комісію до 30%.

Раніше верифікація була доступна лише політикам чи організаціям, яких просили підтвердити особу. Це дозволяло боротися з дезінформацією. 

На початку листопада минулого року Twitter запустив функцію платної підписки, що дозволить користувачам отримати галочку за $7,99. 

Соцмережа перезапустила підписку Blue 12 січня. Відтоді користувачі Twitter Blue бачать двічі менше реклами, мають пріоритет у реплаях, згадках та пошуку, а також можуть публікувати довгі відео й аудіо. 

Для того, аби боротися з ботами та фейковими особистостями, компанія додала вимогу перевірки користувача за номером телефону. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні