Категорія
Новини
Дата

У Binance заявили про повернення депозитів після великого відтоку напередодні

У Binance заявили, що депозити повертаються. Напередодні криптобіржа спостерігала значний відтік криптовалют і призупинила зняття низки стейблкоїнів, пише Reuters.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • За останні 24 години Binance зафіксувала чистий приплив токенів у блокчейні Ethereum на загальну суму близько $718 млн, повідомили в компанії з аналізу блокчейн-даних Nansen. 
  • «Здається, ситуація стабілізувалася», – написав у Twitter гендиректор Binance Чанпен Чжао. За його словами, вчорашні зняття не були найбільшими, «навіть не в першій пʼятірці».

Контекст

11 грудня Binance призупинила зняття коштів для низки активів та обмежила акаунти деяких користувачів через «аномальний рух цін у певних торгових парах».

За словами Чжао, біржа зафіксувала підвищений попит на виведення стейблкоїна USD Coin (USDC) і тому призупинила виведення цієї криптовалюти в мережах BNB Chain, Ethereum і Tron. Чжао заявив, що проблема тимчасова. Згодом біржа повідомила, що відновила виведення криптовалюти.

Напередодні повідомлялося, що за 24 години з Binance вивели коштів на $1,9 млрд. За даними Nansen, це найбільший добовий відтік на біржі з 13 червня.

Як зазначає Reuters, біржа також стикається з правовим тиском. Розбіжності між прокурорами Мін’юсту США затримують завершення тривалого розслідування щодо дотримання Binance законів США про боротьбу з відмиванням грошей і санкцій. Це спричинило падіння власного токена Binance BNB на 4%.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні