У Києві без світла залишилися 450 000 споживачів. Це в півтора рази більше, ніж в попередні дні – Кличко
Категорія
Новини
Дата

У Києві без світла залишилися 450 000 споживачів. Це в півтора рази більше, ніж в попередні дні – Кличко

На сьогоднішній ранок без електропостачання у столиці залишилися майже півмільйона споживачів, тобто помешкань киян, повідомив міський голова Віталій Кличко. За його словами, це більше, ніж в попередні дні.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Мер зазначає, що стабілізаційні вимкнення відбуваються через перенавантаження центрального вузла енергосистеми країни.
  • «Звертаюся до всіх мешканців столиці: максимально економте електроенергію, бо ситуація залишається складною!», – написав він.
  • У ДТЕК повідомили, що в Києві відбуваються екстрені відключення світла, тож, графіки аварійних відключень, які були складені раніше, наразі не актуальні.
  • Енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК «Укренерго» працюють над стабілізацією ситуації.

Контекст

Тож, 3 листопада у Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях діяти графіки аварійних відключень, а для споживачів у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській та Полтавській областях – погодинних відключень.

4 листопада диспетчерський центр «Укренерго» надав операторам розподільчих мереж (обленерго) обсяги для обмеження електропостачання Києва та десяти областей. Зокрема, з 00:00 до 24:00 мали бути застосовані графіки погодинних відключень (ГПВ) у Дніпропетровській, Кіровоградській, Запорізькій, Сумській, Харківській та Полтавській областях. У Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській та Житомирській областях такі графіки мали запровадити з 07:00 до 22:00.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні