«Укренерго» запроваджує графіки погодинних відключень у Києві та десяти областях /Shutterstock
Категорія
Новини
Дата

«Укренерго» запроваджує графіки погодинних відключень у Києві та десяти областях

Shutterstock

4 листопада диспетчерський центр «Укренерго» надав операторам розподільчих мереж (обленерго) обсяги для обмеження електропостачання Києва та десяти областей, йдеться у повідомленні НЕК.

Головні матеріали Forbes Ukraine у email-розсилці. Раз на тиждень на вашій пошті.

Ключові факти

  • Зокрема, з 00:00 до 24:00 графіки погодинних відключень (ГПВ) діють у Дніпропетровській, Кіровоградській, Запорізькій, Сумській, Харківській та Полтавській областях.
  • У Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській та Житомирській областях такі графіки запроваджують з 07:00 до 22:00.
  • У компанії пояснили, що ГПВ передбачають відключення певних груп споживачів щодня, але за розкладом.

Контекст

1 листопада НЕК «Укренерго» надав обленерго обсяги для обмеження електропостачання саме в форматі графіків погодинних відключень електроенергії для споживачів у Центральному (Київ, Київська, Чернігівська, Черкаська та Житомирська області) та Північному (Сумська, Харківська та Полтавська області) регіонах країни».

Вчора вночі Росія завдала масованого удару по Дніпропетровській області, повідомляє голова ОВА Валентин Резніченко. Зокрема, атакували об’єкти енергетичної та водної інфраструктури у Кривому Розі. У Марганецькій громаді обстріли залишили без світла понад 1000 родин, але енергетики уже працюють над відновленням.

Тож, 3 листопада у Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях діяти графіки аварійних відключень, а для споживачів у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській та Полтавській областях – погодинних відключень.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні