Категорія
Новини
Дата

Uklon анонсував вихід на ринок Узбекистану

Український онлайн-сервіс виклику авто Uklon наприкінці цього місяця виходить на ринок Узбекистану, йдеться у пресрелізі. Сервіс буде доступний у столиці країни, Ташкенті.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • В Узбекистані працюватиме Uklon App – застосунок для пасажирів та Uklon Driver App – застосунок для водіїв. 
  • Також компанія надаватиме сервіс доставки.
  • Згідно з повідомленням, вихід на ринок Ташкента є кроком у реалізації стратегії експансії компанії. 
  • «У 2023 році розпочали нашу експансію в інші країни, бо впевнені, що можемо конкурувати з глобальними гравцями. Більше того, віримо що український продукт і наші цінності дозволять зайняти вагому частку ринку в новій країні», – повідомив співзасновник Uklon Сергій Смусь.
  • Наразі сервіс працює у 27 містах України, мобільний застосунок Uklon завантажили понад 12 млн разів.

Контекст

У 2017 році Uklon спробував запустити проєкт у столиці Грузії – Тбілісі, але вже наступного року через велику конкуренцію компанія відмовилася розвивати цей напрямок і вирішила зосередитися виключно на українському ринку.

У грудні 2021-го компанія оголосила про вихід на ринок Молдови, але через початок війни та проблеми з компанією-партнером у березні 2022 року цей напрямок закрила.

Uklon у травні 2022-го повідомляв про запуск міжнародної франшизи. Пріоритетними ринками в компанії визначали країни Балтії, Польщу, Словаччину та Чехію.

Uklon – українська продуктова ІТ-компанія, розробник однойменного онлайн-сервісу виклику авто. За 13 років роботи Uklon розширив географічне охоплення в Україні до 27 міст, а мобільний застосунок Uklon завантажили понад 12 млн разів.

У травні Uklon вийшов на ринок Азербайджану. Компанія запустила онлайн-сервіс виклику авто у партнерстві з локальним маркетплейсом Umico.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні