Моделі крокують по подіуму під час Ukrainian Fashion Week у вересні 2021 року /Getty Images
Категорія
Новини
Дата

Ukrainian Fashion Week повернеться до Києва. Покази мод стартують 1 вересня

1 хв читання

Моделі крокують по подіуму під час Ukrainian Fashion Week у вересні 2021 року Фото Getty Images

Восени Ukrainian Fashion Week повертається до Києва після чотирьох International Seasons, які відбулися на подіумах міжнародних партнерів за кордоном, ідеться в пресрелізі. 55-й сезон UFW пройде з 1 по 4 вересня в українській столиці.

Ключові факти

  • Останні чотири сезони українські дизайнери та Ukrainian Fashion Week представляли Україну світові на подіумах партнерів у Лондоні, Копенгагені, Лос-Анджелесі, Лісабоні, Берліні та інших містах.
  • «Наша місія – продемонструвати нашу творчу силу й українську стійкість світові. Тому ми прийняли рішення повернути Ukrainian Fashion Week до Києва, щоб підтримати індустрію моди в країні та надихнути не зупинятися творити», – сказала співзасновниця та CEO Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська. 
  • Ukrainian Fashion Week також продовжуватиме реалізацію формату International Seasons у рамках ініціативи Support Ukrainian Fashion, завдяки якій українські дизайнери представлять колекції в європейських модних столицях цього сезону.

Контекст

Український тиждень моди був заснований у 1997 році і став першим прет-а-порте тижнем у Східній Європі. Ірина Данилевська стала директором Ukrainian Fashion Week (UFW), крім неї засновниками першого Тижня моди стали Ательє Бизова і засновник РІА «Янко» Володимир Нечипорук.

Ukrainian Fashion Week проводять двічі на рік, і він відповідає світовим стандартам тижнів моди. За роки існування на UFW показали понад 100 дизайнерів для більш ніж 12 000 гостей щосезону.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні