Категорія
Новини
Дата

Revolut та Grammarly потрапили у топ-100 найвпливовіших компаній світу за версією Time

Компанія Grammarly та фінтех стартап Revolut з українськими засновниками потрапили до сотні найвпливовіших бізнесів світу за версією журналу Time.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти:

  • Компанія Grammarly увійшла в категорію «Інноватори» за створення сервісу на основі штучного інтелекту, який допомагає грамотно писати, а також покращує якість онлайн-листів. Понад 30 млн людей щодня використовують Grammarly, пише Time.
  • Платіжний сервіс #Revolut, заснований росіянином Миколою Сторонським і українцем Владом Яценком, увійшов у категорію «Лідери». Увагу Time привернуло те, що під час війни в Україні Revolut став доступним для українців в ЄС.

Контекст:

Grammarly – це найдорожчий стартап України, який коштує $13 млрд. У компанії три фаундера з України: Максим Литвин, Олексій Шевченко та Дмитро Лідер. Свій бізнес вони запустили в 2009 році в Києві.

Revolut – найбільший британський фінтех стартап вартістю $33 млрд. У компанії, проте, є багато проблем, пише Time. Багато співробітників ідуть з роботи через жорстку корпоративну культуру, а фінансові показники компанії залишаються мінусовими.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні