Категорія
Новини
Дата

Український сервіс Lab24 вийшов на ринок Польщі

Український сервіс Lab24 оголосив про початок роботи в 70 містах Польщі, йдеться у пресрелізі компанії. Завдяки Lab24 можна реєструватись для позачергового відвідування лабораторій, або ж замовляти послугу здачі аналізів вдома.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Польським партнером Lab24 стала лабораторна мережа Synevo Poland. Завдяки цій співпраці користувачі можуть знайти необхідні аналізи на сайті lab24.pl та замовити їх незалежно від наявності направлення від лікаря.
  • Оскільки не всі аналізи можливо здавати в виїзному форматі, то сервіс Lab24 пропонує також можливість запису для позачергового прийому. Наразі ця послуга доступна для більше як 200 лабораторних пунктів в понад 70 містах Польщі.

Контекст

Сервіс Lab24 був заснований в Україні на початку 2021 року компаніями Liki24 та TerraLab. На сьогодні, окрім Польщі, він доступний у 13 містах України та в столиці Румунії – Бухаресті.

Український сервіс доставки медикаментів Liki24.com припинив роботу на польському ринку, на який компанія вийшла у 2020 році. На сьогодні найбільш швидкозростаючим ринком стартапу є Румунія, повідомив на конференції Forbes Tech віцепрезидент з експансії Тарас Потічний. Польський ринок давно запровадив складні регуляції ЄС, тому він має не сприятливі умови для швидкого росту, вважає Потічний. 

Із літа 2022-го Liki24.com нарощує експансію у Західну Європу – у липні сервіс запустився в Італії.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні