Категорія
Новини
Дата

«Укрпошта» відновлює роботу у Балаклії

«Укрпошта» почала відновлювати роботу в звільнених містах Харківської області. Пересувні відділення вирушили в Граково та Балаклію і почали роботу на базі стаціонарних, які працювали там до війни, йдеться у повідомленні пресслужби. 

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Поки в Балаклії працюватиме три відділення поштового зв’язку, які надаватимуть базові фінансові послуги.
  • Сьогодні пенсіонери отримали свої пенсії за травень, липень та вересень поточного року, які «Укрпошта» продовжить виплачувати протягом наступних тижнів, а згодом будуть виплачені і інші місяці.
  • Також найближчими днями планується відновлення доставки посилок.
  • Наразі «Укрпошта» підтримує зв’язок з військово-цивільною адміністрацією області і чекає на інформацію, коли можна буде відновити доставку пошти та пенсій у інші звільнені міста та села Харківської області. 
  • «Пересувні відділення закриють на початку потреби людей. Але ми вже працюємо над ревізією стаціонарних відділень, щоб мати змогу обслуговувати українців, які невдовзі повернуться в свою рідну звільнену Балаклію», – каже генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Контекст

ЗСУ звільнили від окупантів майже всю територію Харківської області. Російські окупаційні війська розгромлені, за 6–11 вересня, за даними Генерального штабу, знищено 2850 окупантів та 590 одиниць техніки, вартість яких, за оцінкою Forbes, перевищує $670 млн

На деокупованих районах почався процес відновлення соціальних виплат та постачання гуманітарних вантажів. Зокрема, «Укрпошта» планувала доставити першу виплату пенсій мешканцям деокупованих територій вже найближчим часом.

Вчора стало відомо, що «Нова пошта» відновлює роботу у колишніх зонах активних бойових дій та деокупованих містах Харківської області. Зокрема, з 12 вересня відкрилось стаціонарне відділення в Чугуєві та мобільне у Балаклії.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні