Категорія
Новини
Дата

Укрпошта втратила підрядника через російську агресію. Оголосила новий тендер на будівництво сортувальних центрів

Укрпошта через загострення ситуації на сході України втратила іноземного інвестора, який раніше виграв тендер на будівництво сортувальних центрів у Києві та Одесі, повідомив гендиректор Ігор Смілянський. Поштовий оператор оголосив новий тендер.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Через ескалацію на сході України компанія втратила іноземного інвестора, який раніше виграв тендер на будівництво хаба в Києві та Одесі, тому Укрпошта розпочала новий відбір підрядника, сказав Смілянський.
  • Тендер проводиться через РroZorro. До участі запрошуються учасники з досвідом реалізації проєктів із будівництва об’єктів промислового призначення. Комерційні пропозиції можна подати до 10 червня включно.
  • Сума тендеру сортувального центру в Одесі площею 7,5 га складає майже $35,4 млн із ПДВ, у Києві площею 8 га – майже $60 млн із ПДВ.
  • Співпраця Укрпошти з переможцем кожного з торгів можлива за одним із двох варіантів: або у вигляді інвестиційного договору, або у вигляді договорів оренди та купівлі-продажу нерухомого майна.

Контекст

Підрядником із будівництва сортувальних центрів у Києві та Одесі мала бути українська компанія «Тетра Інвест», яка збиралася вести будівництво разом із міжнародним партнером – World Trade Center Group.

Нова логістична мережа Укрпошти передбачає декілька рівнів – це найбільші центральні сортувальні комплекси, регіональні депо та місцеві депо зі спільною обробкою та транспортуванням усіх сегментів продукції. Із загальної кількості депо залежно від географії потоків відправлень 28 найбільших депо будуть повністю автоматизовані, 11 – напівавтоматизовані та 22 місцевих депо з мінімальною автоматизацією.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні