Категорія
Новини
Дата

«Укрпошта» знижує вартість експрес-доставки до Польщі на 75% з січня

З 1 січня «Укрпошта» знижує вартість доставки Express Mail Service (EMS) у Польщу на 75%, ідеться у повідомленні оператора. В УП вважають, що рішення підтримає українські малі та середні бізнеси.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти 

  • Нові тарифи діятимуть як для роздрібних, так і для корпоративних клієнтів. 
  • Зокрема, з січня EMS-відправлення вагою до 1 кг з України до Польщі коштуватиме всього $6, вагою до 10 кг – близько $8,85, а до 20 кг – до $12,5.
  • «Враховуючи, скільки українців виїхало до Польщі з початку повномасштабного вторгнення, це має допомогти рідним підтримувати зв’язок не лише вербально», – кажуть в «Укрпошті».

Контекст

16 серпня цього року Poczta Polska та «Укрпошта» уклали меморандум про співпрацю. Спільна діяльність спрямована з-поміж іншого на полегшення процесу купівлі для громадян Польщі та України, а також на посилення провідної ролі національних поштових операторів на своїх внутрішніх ринках.

На початку жовтня пошта Польщі (Poczta Polska) на 75% знизила тарифи на доставку EMS-відправлень до України. EMS-відправлення до 1 кг коштують 42 злотих, до 5 кг – 52 злотих. Посилки можна надсилати з відділень Poczta Polska, що приймають EMS. Терміни доставки у середньому становлять 7–14 днів.

Наступним кроком мав стати перегляд тарифів на доставку відправлень з України до Польщі.

З початку року з Польщі до України надійшло понад 640 т імпортних відправлень та окремо доправлено 150 т безкоштовних посилок.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні