Категорія
Новини
Дата

«Укрзалізниця» підписала договір із Крюківським вагонобудівним заводом на постачання 22 нових вагонів

«Укрзалізниця» (УЗ) завершила тендер та підписала договір на 22 пасажирські вагони з Крюківським вагонобудівним заводом, йдеться на Prozorro. Фінальна вартість нових вагонів склала майже 1 млрд грн.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, Diia.City United, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Тендер на закупівлю пасажирських вагонів було оголошеного «Укрзалізницею» 10 листопада. 
  • Єдиним учасником тендера на 980,45 млн грн став КВБЗ.
  • Відповідно до умов завод поставить УЗ: три вагони пасажирських спальних (ціна за одиницю – 43,2 млн грн), 11 купейних вагонів (44,1 млн грн), сім плацкартних вагонів (45,6 млн грн), а також один вагон купейний, обладнаний для перевезення осіб у колісному кріслі та з купе начальника поїзда (47,1 млн грн).
  • Строк поставки товарів, згідно із договором, 30 червня 2026 року

Контекст

Упродовж найближчих двох років коштом держбюджету «Укрзалізниця» має намір придбати 144 пасажирські вагони, повідомив в інтервʼю «Інтерфакс-Україна» від 19 вересня голова правління УЗ Євген Лященко. Закупівля ще 100 вагонів за 5 млрд грн закладена в драфт фінплану компанії на 2024 рік. 

21 вересня УЗ оголосила тендер на закупівлю 44 пасажирських вагонів для нічних потягів. У жовтні УЗ завершила тендер та підписала договір на 44 пасажирські вагони з Крюківським вагонобудівним заводом на майже 2 млрд грн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні