ОККО, БРСМ та інші великі паливні мережі купують Starlink, щоб працювати під час блекауту. У пріоритеті – деокуповані території /okko.ua
Категорія
Новини
Дата

ОККО, БРСМ та інші великі паливні мережі купують Starlink, щоб працювати під час блекауту. У пріоритеті – деокуповані території

okko.ua

Мережі АЗС ОККО, БРСМ, WOG обладнують свої АЗС альтернативними каналами звʼязку, наприклад терміналами Starlink, аби працювати під час блекауту. Про це йдеться у статті Forbes про те, як бізнес працює під час відключень світла.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Компанія ОККО встановила 30 терміналів Starlink на своїх АЗС та замовила ще 100. «Щойно отримуємо обладнання, розподіляємо між найбільш проблемними точками. Деякі вже працюють у Херсоні, де блекаут і по декілька діб немає зв’язку», – кажуть у пресслужбі ОККО. 
  • БРСМ також оснащує звільнені території терміналами Starlink. «Наші АЗС у Херсоні та в Харківській області оснащені Starlink», – каже Олександр Мельничук, директор зі стратегічного маркетингу БРСМ.
  • Всі АЗС WOG забезпечені альтернативними каналами звʼязку, каже директор із маркетингу мережі WOG Геннадій Карлінський. «Деякі АЗС будуть додатково забезпечені супутниковим інтернет-звʼязком», – додав він. 

Контекст 

23 листопада Росія здійснила сьомий масований обстріл української енергетичної інфраструктури. З більш як 70 випущених ракет 51 було збито силами ППО. Два десятки влучили в обʼєкти інфраструктури в Києві, Львові, Вінниці, Кривому Розі. 

Ракетний обстріл росіян призвів до тимчасового знеструмлення всіх атомних електростанцій, більшості теплових та гідроелектростанцій. Також уражені обʼєкти електропередачі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні