Категорія
Новини
Дата

В Україні запустять франшизу видання про електронну музику Mixmag

Медіа про електронну танцювальну музику Mixmag запрацює в Україні 24 серпня, йдеться у пресрелізі. Склад редакції наразі невідомий, український Mixmag планує відмовитись від посади головного редактора, обмежившись випускаючим редактором, фріланс-авторами та медіаменеджментом.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Компанія Wasted Talent вже запустила франшизи у майже двох десятках локалізацій у різних країнах: Франція, Японія, Бразилія, Нідерланди тощо.
  • До їх числа приєдналась і Україна завдяки угоді між Wasted Talent LTD. та київською музичною агенцією Go West Bureau. 
  • «Придбання франшизи Mixmag – це важливий крок у рамках нашої загальної стратегії з побудови двосторонніх дружніх, творчих та ділових зв’язків між українською сценою та міжнародним ринком», – повідомили у Go West.
  • У агенції також анонсували «розширення ліцензії». Зокрема, в деяких країнах під брендом Mixmag відбуваються вечірки та освітні події; працюють однойменні радіо, тікет-сервіси та академії. 

Контекст

Mixmag – найбільше у світі медіа, присвячене танцювальній електронній музиці та діджей-культурі, яке цього року відзначає своє 40-річчя. 

Перший номер друкованого журналу Mixmag побачив світ 1 лютого 1983 року в Лондоні. 

У 2017 році Mixmag придбала лондонська компанія Wasted Talent LTD., що фокусується на співпраці з комерційними брендами та інтегрує їх у музичну індустрію завдяки власній мережі контактів та медіа. Серед клієнтів Wasted Talent: Netflix, Spotify, Adidas, Burberry, Saint Laurent, Farfetch та ін. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні