Категорія
Новини
Дата

Veteran Hub запустив відеокурс для бізнесу, який хоче побудувати програму адаптації ветеранів

Команда Veteran Hub запустила відеокурс для компаній, які хочуть бути дружніми для ветеранів, йдеться в пресрелізі. Курс містить шість відео з історіями захисників, які повертаються до цивільної роботи, та українських компаній, які вже впроваджують нові практики у роботі. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • «Цей відеокурс допоможе адаптувати внутрішні політики до роботи з ветеранами, турбуватися про захисників/-ниць на робочому місці та обʼєднувати в командах людей із різним досвідом війни», – повідомили у Veteran Hub.
  • Відеокурс уже доступний на сайті організації. У ньому представлені історії ветеранів, які повертаються до цивільної роботи після служби: про досвід та потреби на робочому місці, важливу підтримку від працедавців, вибудовування стосунків в колективі та тонкощі комунікації. 
  • Компанії у відео діляться власним досвідом розбудови ветеранських програм. 
  • Курс триває приблизно 80 хвилин та замінить персональну консультацію від Veteran Hub й допоможе впроваджувати зміни в компанії самостійно.
  • Згідно з повідомленням, відеокурс може буде корисним організаціям та компаніям, які хотіли б наймати або вже співпрацюють із ветеранами. Також він може знадобитися співробітникам, які залучені до відбору, онбордингу та супроводу нових колег.
  • Відеокурс доповнює серія статей про рекрутинг і онбординг дружніх до ветеранів компаній. 

Контекст

У вересні Forbes Ukraine випустив список кращих роботодавців для ветеранів бойових дій. 25 компаній, що увійшли до нього, розбудовують найповніші та найґрунтовніші системи адаптації для демобілізованих колег. Універсальне рішення кожної компанії – не шукати універсальних рішень. МХП складає кастомні плани адаптації, що можуть тривати понад рік. Кожному з демобілізованих колег з інвалідністю в «Укрзалізниці» знаходять нову роль – навіть якщо для цього треба переїхати, здобути нові навички або професію. Starlight Media будує систему меморіалізації загиблих та підтримки рідних.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні