Категорія
Новини
Дата

Виробник горілки Absolut відновив постачання продукції до Росії

Виробник алкоголю Pernod Ricard відновив постачання продукції до РФ, які були перервані невдовзі після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Про це повідомила віцепрезидент бренду Absolut (належить Pernod Ricard) Паула Ерікссон, пише шведське видання Kristianstadsbladet.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Pernod Ricard дотримується санкційних обмежень ЄС, наголосила Ерікссон, але зазначила, що продукція до РФ постачається «в обсязі, здатному захистити місцевих співробітників та забезпечити місцевим компанія економічну стійкість». 
  • За словами Ерікссон, після вторгнення РФ в Україну Pernod Ricard «діяла з урахуванням інтересів своїх співробітників як в Україні, так і в РФ».

Контекст

Pernod Ricard випускає коньяк Martell, віскі Chivas Regal, Jameson, Ballantineʼs, джин Beefeater, горілку Absolut, текілу Olmeca.

Після початку війни російський ринок залишили великі виробники міцного алкоголю, зокрема Diageo (бренди Bellʼs, Johnnie Walker, Captain Morgan, Baileys), Bacardi (Dewarʼs, William Lawsonʼs), Brown-Forman (Jack Danielʼs, Finlandia), Moet Hennessy.

У листопаді минулого року Мінпромторг РФ включив алкоголь до переліку товарів, які можна ввозити у РФ без дозволу виробників і правовласників за схемою «сірого» імпорту. До списку потрапили такі алкогольні бренди, як Jеgermeister, Jameson, Jim Beam, Johnnie Walker, Absolut, Aperol, White Horse, Wiliam Lawsons, Hennessy, Moet, Bacardi, Baileys, Capitan Morgan.

Напочатку квітня повідомлялося, що Pernod Ricard відновила постачання в РФ віскі ірландського бренду Jameson.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні