Категорія
Новини
Дата

Власник алкогольних брендів Smirnoff, Johnnie Walker, Captain Morgan йде з Росії

Британська Diageo (Smirnoff, Johnnie Walker, Guinness, Baileys, Captain Morgan та інші алкогольні бренди) йде з Росії, повідомили Комерсанту в компанії. У березні виробник тимчасово припинив відвантаження готової продукції клієнтам у Росії.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • «Ми прийняли непросте рішення про вимушене поступове скорочення комерційної діяльності в країні. Ми очікуємо, що цей процес займе приблизно шість місяців», – йдеться у повідомленні. 
  • Компанія обіцяє підтримку співробітникам, зокрема «надати їм розширений пакет компенсаційних виплат при повному дотриманні російського законодавства», – повідомив представник компанії.

Контекст

В Росії Diageo постачає продукцію до 70 000 магазинів та 19 000 ресторанів та барів. 3 березня у Diageo оголосили, що тимчасово припиняють імпорт спиртних напоїв до РФ у відповідь на початок військової агресії РФ проти України. З того часу компанія продавала наявні в РФ запаси продукції.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні