Категорія
Новини
Дата

Xerox продає бізнес у Росії та йде з ринку

1 хв читання

Один із світових лідерів у галузі технологій друку та управління документами американська Xerox залишає Росію і продає своє російське дочірнє підприємство, йдеться у заяві. Бізнес купує місцевий менеджент.

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Ключові факти

  • У компанії нагадали, що на початку вторгнення в Україну Xerox обмежила свою діяльність у Росії.
  • Зазначається, що ці обмежені операції включали бізнес лише з конкретними клієнтами та партнерами за повного дотримання всіх застосованих санкцій. Зараз Xerox припиняє свою діяльність у РФ і продає російську філію місцевому керівництву.
  • ТОВ «Ксерокс (СНД)» продовжує працювати як незалежна організація та найближчим часом змінить назву, пише «Коммерсантъ».

Контекст

Xerox – американська корпорація, один зі світових лідерів у галузі технологій друку та управління документами, піонер масового випуску копіювальних апаратів. Заснована у 1906 році під назвою Haloid Company вона спочатку займалася виробництвом фотопаперу. У 1958-му компанія була перейменована в Haloid Xerox, а в 1961 році – у Xerox Corporation.

У березні 2022-го Xerox Holdings Corp. призупинила постачання продукції до Росії, повідомляв головний фінансовий директор компанії Ксавʼє Хейсс.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд