Категорія
Новини
Дата

За пальне на WOG можна буде заплатити криптою. Binance оголосила про партнерство з мережею АЗС

Блокчейн-екосистема та постачальник криптовалютної інфраструктури Binance спільно із мережею автозаправних комплексів WOG запускають розрахунки за пальне та послуги із використанням криптогаманця та технології Binance Pay. Про це йдеться у спільному пресрелізі компаній.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Клієнти WOG отримають можливість розраховуватись за пальне та послуги у криптовалюті на всіх АЗС мережі.
  • Для оплати криптовалютою на заправках WOG необхідно: 1) обрати доступний вид пального чи бажані товари з асортименту магазину у застосунку PRIDE; 2) обрати Binance Pay серед запропонованих способів оплати на колонці та підтвердити оплату у мобільному додатку Binance.
  • «Для нас це перша інтеграція Binance Pay із оператором ринку нафтопродуктів в Україні, і ми будемо активно продовжувати розвиток цієї технології і в інших секторах ритейлу», – сказав генеральний менеджер Binance в Україні Кирило Хомʼяков.

Контекст

Раніше Binance та Varus запустили розрахунки за товари криптовалютою в магазинах мережі онлайн з використанням криптогаманця та технології Binance Pay. 

Binance Pay – це безконтактна технологія оплати криптовалютою, що є одним із багатьох продуктів екосистеми Binance. Наразі Binance Pay підтримує понад 50 криптовалют і дозволяє всім зареєстрованим користувачам Binance здійснювати миттєві покупки у криптовалюті, оплачувати послуги, отримувати та надсилати криптовалюту по всьому світу.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні