Категорія
Новини
Дата

Binance та Varus оголосили про партнерство: купити продукти на сайті супермаркета можна за криптовалюту

Блокчейн-екосистема та постачальник криптовалютної інфраструктури Binance спільно із мережею супермаркетів Varus запустили розрахунки за товари в магазинах мережі онлайн, з використанням криптогаманця та технології Binance Pay. Про це йдеться у спільному пресрелізі компаній.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

- Клієнти Varus отримають можливість здійснювати миттєві та безкоштовні платежі в криптовалюті на сайті Varus, розраховуючись за продуктові та побутові товари у всіх супермаркетах мережі.

- «Криптани також хочуть їсти, тому ми не залишаємось осторонь і надаємо можливість купити кефір за ефір з доставкою. Завдяки технологічним партнерам Binance та SettlePay анонсуємо зовсім скоро таку можливість і в офлайн мережі», – сказав Олег Спірін, керівник центру електронного бізнесу Varus.

- «Для нас це перша інтеграція Binance Pay із мережею супермаркетів в Україні, а для Varus – впевнене лідерство у впровадженні криптоплатежів в Європі», – зазначив генеральний менеджер Binance в Україні Кирило Хомʼяков. За його словами, Binance планує заручитись партнерством із лідерами всіх ринків.

Контекст

Binance Pay – це безконтактна технологія оплати криптовалютою, що є одним із багатьох продуктів екосистеми Binance. Наразі Binance Pay підтримує понад 50 криптовалют і дозволяє всім зареєстрованим користувачам Binance здійснювати миттєві покупки у криптовалюті, оплачувати послуги, отримувати та надсилати криптовалюту по всьому світу.

Торгівельна мережа Varus, яка має 97 супермаркетів в різних містах України, надає послуги з доставки продуктів у дев’яти містах. А саме: безкоштовну планову, швидку за 40 хв. та самовивіз.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні