Володимир Зеленський /Getty Images
Категорія
Новини
Дата

Зеленський: Військові пропонують мобілізувати додатково до 500 000 людей, це обійдеться в 500 млрд грн

Володимир Зеленський Фото Getty Images

Генштаб та главком на одній зі ставок запропонували мобілізувати додатково 450 000–500 000 людей. Це коштуватиме державі 500 млрд грн, повідомив на підсумковій пресконференції 19 грудня президент Володимир Зеленський. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • «Питання дуже чутливе, я вважаю. Вони звернулись щодо захисту нашої держави […] запропонували мобілізувати додаткових 450 000–500 000 людей», – сказав Зеленський.
  • За словами президента, ця цифра є «дуже серйозною», і йому потрібно більше аргументів, щоб підтримувати цей напрямок. Це питання людей, справедливості, обороноздатності і фінансів, наголосив він.
  • Зеленський повідомив, що військові почали працювати над цим планом, але він «поки що не побачив там демобілізації», хоча це питання «номер один».
  • «Для мене дуже важливо: якщо 440 000 плюс, то хто заслуговує право на відпочинок? І це дуже важливий момент, без цього воно не працює», − наголосив Зеленський.
  • Президент заявив, що мобілізація коштуватиме Україні 500 млрд грн. «Що стосується фінансів, то, між нами, мобілізація в такому форматі коштуватиме Україні додаткових 500 млрд грн», – сказав Зеленський. Він додав, що хотів би розуміння в цьому питанні від премʼєр-міністра і міністра фінансів.
Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні