Нові правила мобілізації та демобілізації військових. Forbes дізнався, як депутати планують змінити закони про потреби фронту і коли це станеться /Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Анною Наконечною
Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

Нові правила мобілізації та демобілізації військових. Forbes дізнався, як депутати планують змінити закони про потреби фронту і коли це станеться

4 хв читання

Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Анною Наконечною

Верховна Рада готує законопроєкт, який має внести зміни до процесу мобілізації та демобілізації військових. Коли депутати планують прийняти документ та яких нововведень чекати? Спойлер: це може статися дуже швидко.

Депутати оборонного комітету Верховної Ради (ВР) пів року готували законопроєкт, який має внести зміни в процес мобілізації та демобілізації військових. 22 листопада про наявність такого документа повідомив голова фракції «Слуга народу» та член оборонного комітету Давід Арахамія під час виступу в ефірі телемарафону. 

Майбутній закон обʼєднає кілька десятків різних законодавчих ініціатив, які напрацьовані в оборонному комітеті. Він містить як технічні деталі, так і принципово нові норми. Йдеться про більш чіткий опис процесу демобілізації діючих військовослужбовців, а також про часткову зміну підходу до мобілізації громадян до лав Сил оборони.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні