Нові правила мобілізації та демобілізації військових. Forbes дізнався, як депутати планують змінити закони про потреби фронту і коли це станеться /Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Анною Наконечною
Категорія
Гроші
Дата

Нові правила мобілізації та демобілізації військових. Forbes дізнався, як депутати планують змінити закони про потреби фронту і коли це станеться

Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Анною Наконечною

Верховна Рада готує законопроєкт, який має внести зміни до процесу мобілізації та демобілізації військових. Коли депутати планують прийняти документ та яких нововведень чекати? Спойлер: це може статися дуже швидко.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Депутати оборонного комітету Верховної Ради (ВР) пів року готували законопроєкт, який має внести зміни в процес мобілізації та демобілізації військових. 22 листопада про наявність такого документа повідомив голова фракції «Слуга народу» та член оборонного комітету Давід Арахамія під час виступу в ефірі телемарафону. 

Майбутній закон обʼєднає кілька десятків різних законодавчих ініціатив, які напрацьовані в оборонному комітеті. Він містить як технічні деталі, так і принципово нові норми. Йдеться про більш чіткий опис процесу демобілізації діючих військовослужбовців, а також про часткову зміну підходу до мобілізації громадян до лав Сил оборони.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні