Сергій Тігіпко. /Антон Забєльський для Forbes Ukraine
Категорія
Найбагатші
Дата

«Експорт, експорт, експорт. Пріоритет – інвестувати». Сергій Тігіпко розповів, що з його бізнесом на другий рік великої війни

Сергій Тігіпко. Фото Антон Забєльський для Forbes Ukraine

У портфелі групи ТАС, що належить Сергію Тігіпко, 63, агрохолдинг, кілька заводів, топові страхові компанії, системні банки й, головне – monobank. Чи планує бізнесмен розширювати бізнес коштом санкційованих активів, які має амбіції за кордоном і можливості в Україні?

Рік тому в кулуарах КМЕФ-2022 власник групи ТАС Сергій Тігіпко скаржився журналістам на прорахунки у воєнній стратегії. Мовляв, він приділяв недостатньо уваги зовнішнім ринкам, сконцентрував усі зусилля на розвитку в Україні. «Це одна з помилок, якої я припустився до війни», – казав бізнесмен. Позитивні результати у воєнну кризу його групі забезпечує диверсифікований портфель активів. «У нас і промисловий, і фінансовий, і сільське господарство. Я вважаю, що диверсифікація спрацювала, я вірив у неї і зараз вірю», – говорить Тігіпко. 

Як і яким коштом власник групи ТАС розширює свою бізнес-імперію під час війни і які в нього пріоритети наприкінці другого року великої війни? Сергій Тігіпко відповів на питання редактора Forbes в кулуарах форуму «Енергія бізнесу», який 26 вересня проводив Forbes Ukraine.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні