Геннадій Боголюбов /Shutterstock
Категорія
Найбагатші
Дата

Forbes Digital

Ризики для Боголюбова. Мільярдер поїхав з України, коли активізувалося розслідування проти його партнера Ігоря Коломойського (і вже отримав підозру). Чим це може закінчитися

5 хв читання

Геннадій Боголюбов Фото Shutterstock

Відʼїзд Геннадія Боголюбова з України, про що стало відомо напередодні, співпав у часі з активізацією БЕБ розслідування, яке торік привело до СІЗО іншого співзасновника неформальної бізнес-групи «Приват» Ігоря Коломойського. Чи є тут зв'язок?

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Мільярдер Геннадій Боголюбов, який виїжджає до Польщі звичайним потягом Укрзалізниці, – нетипова картина навіть для часів повномасштабної війни. 8 липня пресслужба бізнесмена підтвердила інформацію виданню УП, що Боголюбов напередодні виїхав за кордон саме таким способом.

Далі версії подій розходяться: представники одного з найбагатших українців стверджують, що він неодноразово виїжджав з України, оскільки має таке право як батько пʼяти неповнолітніх дітей (до того ж Боголюбову 62 роки, тоді як граничний мобілізаційний вік – 60).

УП ж писала, що бізнесмен виїхав за підробленими документами через ризик отримання підозри в одній зі справ навколо ймовірного шахрайства у ПриватБанку. Після публікації цієї статті стало відомо, що ДБР повідомило про підозру Боголюбову та прикордоннику, який, як вважає слідство, сприяв йому в незаконному перетині кордону.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд