Категорія
Новини
Дата

Аптеки «9-1-1» відкриваються у колишніх приміщеннях Varus та Rozetka на столичному Хрещатику. Ціну оренди у мережі назвали «прийнятною»

Аптека 9-1-1 /Микола Маранчак

Аптека 9-1-1 зайняла місце супермаркету Varus на Хрещатику Фото Микола Маранчак

Мережа «Аптека 9-1-1» відкрила на місці супермаркету Varus на Хрещатику нову аптеку. До літа з’явиться ще одна – у приміщенні Rozetka біля Головпоштамту, повідомили в компанії. Вона стане третьою аптекою мережі на центральній вулиці Києва. Ще одна працює з липня 2023 року на перетині вулиць Хрещатик і Тараса Шевченка. 

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • На початку квітня «Аптека 9-1-1» відкрила заклад на Хрещатику, 13 – в приміщенні, де з 2021 року працював супермаркет Varus формату To Go. «У нас давно були плани відкрити аптеку саме на цій алеї і, як тільки представилася можливість винайняти приміщення за прийнятною ціною, зробили це», – розповідає заступник генерального директора з фармацевтичних питань мережі «Аптека 9-1-1» Олександр Севрюков.
  • Площа приміщення складає 300 кв. м. Локацію Севрюков називає стратегічно важливою, оскільки вона дозволяє розвивати імідж бренду, підвищувати впізнаваність і залучити новий потік клієнтів.
  • Протягом двох місяців ще одна «Аптека 9-1-1» почне роботу на вул. Хрещатик, 22 – в одному з приміщень Rozetka, розташованої біля Головпоштамту.
  • «Це буде аптека нового формату з прискореною видачею інтернет-замовлень і додатковими сервісами для контролю стану свого здоров’я», – каже Севрюков.
  • Розташування поряд з Головпоштамтом дозволить скоротити терміни доставки товарів аптечного асортименту. Завдяки технологічним інноваціям буде можливість у прискореному темпі збирати замовлення і швидко їх доставляти по всій країні.
Аптека 9-1-1 у залі №2 Rozetka біля Головпоштамту

Аптека 9-1-1 у залі №2 Rozetka біля Головпоштамту

Аптека 9-1-1 у залі №2 Rozetka біля Головпоштамту

Аптека 9-1-1 у залі №2 Rozetka біля Головпоштамту

Аптека 9-1-1 у залі №2 Rozetka біля Головпоштамту

Аптека 9-1-1 у залі №2 Rozetka біля Головпоштамту

Попередній слайд
Наступний слайд
  • «Аптека 9-1-1» біля Rozetka стане вже третьою для мережі на Хрещатику – ще одна працює з липня 2023 року на перетині вулиць Хрещатик і Тараса Шевченка.
  • «Хоча аптеки будуть конкурувати між собою, але це різні потоки людей. Це фармзаклади різного формату, які зможуть привернути до себе увагу, а також покращити знання про бренд завдяки асортименту та різноманітним сервісам», – пояснює Севрюков.

Контекст

До 2022-го майже третина з 1200 аптек «9-1-1» знаходилися в Харківській області, через що компанія сильно постраждала від бойових дій. Втратила понад 350 торгових точок, ще 169 аптек знаходилися на окупованій території.

Проте компанія швидко відновлюється. Мережа налічує понад 1600 точок не лише під вивіскою «Аптека 9-1-1», а й «Аптека оптових ц..», «Аптека низькі ц.. №1» тощо.

У 2023 році «Аптека 9-1-1» запустили мобільні аптеки – спеціальні авто, які доставляють ліки у прифронтові села без аптечних пунктів на Харківщині.

Мережа «Аптека 9-1-1» створена у 1996 році сім’єю Данієлян із Харкова.  

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні