Категорія
Новини
Дата

Bolt Food удвічі збільшив покриття в Україні з початку року, запуск каршерингу ще розглядається – СЕО компанії

1 хв читання

Сервіс доставки їжі Bolt Food з початку року розширив свою географію в Україні з шести до 14 міст. Про це в інтерв’ю Forbes Ukraine розповів СЕО компанії Маркус Вілліг. 

⚡️ Ексклюзивний спікер на Саміті СЕО: Грег Маккеон, автор бестселерів «Есенціалізм» та «Без зусиль». Ви дізнаєтеся, як досягати більшого, роблячи менше, і зберігати продуктивність у світі, де вигорання стало нормою. Долучайтеся до саміту вже 1 листопада за посиланням.

Ключові факти 

  • «Були запущені великі обласні центри на Заході країни, наприклад, Рівне та Чернівці», – сказав Вілліг. Також сервіс почав працювати у містах-сателітах Києва – Броварах і Борисполі. 
  • «У довгостроковій перспективі плануємо поборотися за лідерство, і для цього є обʼєктивні передумови, адже ми ростемо суттєво швидше за конкурента», – зазначив Вілліг.   
  • Україна залишається в переліку країн, де Bolt планує запустити каршеринг, додав СЕО Bolt. «Кожні пів року ми моніторимо відсоткові ставки, інфляцію, готовність людей користуватися послугою тощо, але рішення ще не прийнято», – пояснив він. 
  • Нараз сервіс каршерингу від Bolt працює на шести ринках – в країнах Балтії, Чехії, Німеччині та Польщі. 

Контекст 

Естонський сервіс доставки Bolt Food працює в Україні з жовтня 2020-го. У березні 2023-го в Bolt Food з’явилася доставка з ресторанів McDonald’s. До цього замовити їжу з американської мережі фастфуду можна було лише через додаток Glovo. Доставка від Glovo працює в 37 містах України. Компанія планує запуски у кількох містах на Сході України

У квітні 2021 року Bolt запустив в Естонії пілотний проєкт каршерингу. «В разі успіху на домашньому ринку можна розраховувати на появу прокатних авто Bolt у наступному році», – казав у коментарі AIN.UA Тарас Потічний, який тоді обіймав посаду радника з питань роботи з державними органами Bolt. 

«Доставка продуктів вже працює в деяких країнах Європи, а ось каршеринг – поки порівняно молодий бізнес, який ми запустили в Естонії всього пʼять місяців тому. В Україні є всі передумови, щоб ці напрями процвітали», – казав Вілліг в інтерв’ю Forbes у вересні 2021-го. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд