Категорія
Новини
Дата

Через перебої зі світлом «Укрпошта» змінює тарифи

«Укрпошта» реформувала свою тарифну політику. Причина – перебої зі світлом, сказав в інтерв’ю Forbes гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • «Укрпошта» скасувала комісію за прийом платежів у відсотках там, де це можливо. Компанія залишила та уніфікувала лише фіксовану комісію. Тепер упродовж дня буде єдина комісія – 10 грн, розповів Ігор Смілянський.
  • Він пояснив, що без електрики компанія не може розрахувати суму комісії за оплату комунальних платежів або оформлення посилки, тому «Укрпошта» скасувала комісію у відсотках.
  • Коли у відділеннях немає світла, «Укрпошта» приймає платежі та посилки, видаючи звичайні паперові квитанції. Після того, як з’являється електрика, співробітники відділення вносять їх до електронної системи.

Контекст

У жовтні «Укрпошта» відкрила стаціонарне відділення на звільненій території Херсонської області – в смт Велика Олександрівка Бериславського району. До середини листопада планує відкрити стаціонарні відділення ще у пʼяти населених пунктах звільненої Херсонщини.

У вересні «Укрпошта» почала відновлювати роботу в звільнених містах Харківської області. Пересувні відділення вирушили в Граково та Балаклію і почали роботу на базі стаціонарних, які працювали там до війни.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні