Категорія
Новини
Дата

ДП «Антонов» перетворили на акціонерне товариство

Державне підприємство «Антонов» трансформували в акціонерне товариство в межах реформування держсектору вітчизняного оборонно-промислового комплексу, повідомляє пресслужба.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • За словами гендиректора АТ «Українська оборонна промисловість» Германа Сметаніна, перетворення «Антонова» надає нові можливості для розвитку, виробництва, впровадження нових технологій і співпраці з іноземними партнерами. 
  • «Підприємство стає більш прозорим і привабливим для залучення додаткових фінансових ресурсів, спрямованих на подальший розвиток та модернізацію», – сказав він.
  • АТ «Антонов» залишається правонаступником державного підприємства. Команда здійснюватиме правовий перехід до нової організаційної структури, зі збереженням попередніх домовленостей із клієнтами та партнерами.

Контекст

«Антонов» став сьомим підприємством «Укроборонпрому», корпоратизованим з початку 2024 року, та другим акціонерним товариством, яке було утворено з підприємств АТ УОП з початку реалізації реформи державної оборонки.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні