Перша чергу М10 Lviv Industrial Park /прес-служба Dragon Capital
Категорія
Новини
Дата

Dragon Capital здала в оренду «Аврорі» першу чергу М10 Lviv Industrial Park

Перша чергу М10 Lviv Industrial Park Фото прес-служба Dragon Capital

Інвестиційна компанія Dragon Capital здала першу чергу М10 Lviv Industrial Park в оренду компанії «Аврора Мультимаркет». Про це йдеться у пресрелізі інвесткомпанії від 7 травня.

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Dragon Capital ввела в експлуатацію складський комплекс класу А площею 14 400 кв. м у Львові та передала його в оренду «Аврора Мультимаркет».
  • «Наші міжнародні партнери ЄБРР готові вкладати інвестиції у проєкти рівня М10 Lviv Industrial Park. І Dragon Capital як власник одного з найбільших портфелів логістичної нерухомості в Україні, розвиватиме цей напрямок і надалі», – зазначив гендиректор Dragon Capital Томаш Фіала.
  • Зараз Львові працює 13 магазинів мережі «Аврора», повідомив гендиректор «Аврора Мультимаркет» Тарас Панасенко. За його словами, у листопаді 2023 року почав роботу новий розподільчий центр площею понад 7000 кв. м та створено понад 300 робочих місць.
  • Загалом територія М10 Lviv Industrial Park передбачає будівництво ще п’яти черг логістичних та виробничих комплексів. 
Dragon Capital здала в оренду «Аврорі» першу чергу М10 Lviv Industrial Park /Фото 1

Фото Романа Балука для Львівської міської ради

Dragon Capital здала в оренду «Аврорі» першу чергу М10 Lviv Industrial Park /Фото 2

Фото Романа Балука для Львівської міської ради

Dragon Capital здала в оренду «Аврорі» першу чергу М10 Lviv Industrial Park /Фото 3

Фото Романа Балука для Львівської міської ради

Dragon Capital здала в оренду «Аврорі» першу чергу М10 Lviv Industrial Park /Фото 4

Томаш Фіала та Андрій Садовий. Фото Романа Балука для Львівської міської ради

Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

М10 Lviv Industrial Park – новий індустріальний парк, який розбудовується компанією Dragon Capital у промисловій зоні мікрорайону Львова Рясне-2 поруч із трасою міжнародного значення М10 за 60 км від кордону з Польщею. 

Dragon Capital викупила в компанії CTP проєкт індустріального парку у Львові у 2020 році та розпочала будівництво у 2021-му.

На початку 2023 року партнером львівського парку став ЄБРР. Торік банк інвестував у проєкт $5,5 млн, а загальний обсяг інвестицій у M10 Lviv Industrial Park становитиме до $24,5 млн.

У вересні 2023-го Міжнародне агентство з гарантування інвестицій Світового банку (MIGA) застрахувало проєкт від воєнних ризиків на 10 років на $9,2 млн.

Подальший розвиток індустріального парку М10 передбачає будівництво складських комплексів у форматі build-to-suit.

У портфелі Dragon Capital – два індустріальні парки: М10 Lviv Industrial Park у Львові та E40 Industrial Park у Київській області. 

Dragon Capital отримала дозвіл на будівництво першої черги індустріального парку E40 Industrial Park – складського комплексу класу А площею 25 764 кв. м – у грудні 2021 року. Проте через воєнні дії поставила його будівництво на паузу

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні