Категорія
Новини
Дата

ДТЕК відновив роботу своїх електростанцій після російської атаки. Триває підключення споживачів 

Приватна компанія ДТЕК бізнесмена Ріната Ахметова відновила роботу своїх електростанцій та електромереж після російської атаки на енергосистему, повідомила пресслужба компанії

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Відновлено електропостачання усіх об’єктів критичної інфраструктури – лікарень, водоканалів – у всіх регіонах, де працюють спеціалісти компанії, каже пресслужба ДТЕК. Триває поступове підключення побутових споживачів.
  • «Атаки на енергетичну інфраструктуру – це воєнний злочин, за який будуть відповідати усі винні. Усі, враховуючи так званих російських «енергетиків», які допомагають варварам обирати цілі атак», – каже генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко.

Контекст

23 листопада Росія здійснила сьомий масований обстріл української енергетичної інфраструктури. З понад 70 випущених ракет 51 була збита силами ППО. Два десятки влучили в обʼєкти інфраструктури в Києві, Львові, Вінниці, Кривому Розі. 

Ракетний обстріл росіян призвів до тимчасового знеструмлення всіх атомних електростанцій, більшості теплових та гідроелектростанцій. Також уражені об‘єкти електропередачі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні