Категорія
Новини
Дата

«Епіцентр» запускає власну мережу парків розваг Epiland

парк розваг Epiland від Епіцентр /пресслужба "Епіцентру"

Перший парк розваг Epiland від «Епіцентр» відкриють у червні 2024 року Фото пресслужба "Епіцентру"

Компанія «Епіцентр» планує запустити мережу сімейних парків розваг Epiland по всій Україні, повідомляють у пресслужбі ритейлера. Перший парк відкриють у червні 2024 року у дизайн-концепції «Планета Пандора» у Києві на вул. Полярній 20-Д, повідомили в пресслужбі мережі.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Проєкти Epiland розвиватимуться у двох форматах: сімейні парки розваг площею до 4500 кв. м та 15 000-30 000 кв. м.
  • Кожен окремий парк працюватиме в оригінальному форматі, пояснила компанія. Перший з них — в дизайн-концепції «Планета Пандора» – на другому поверсі столичного ТЦ«Епіцентр» на вул. Полярній 20-Д. Площа парку становитиме 3000 кв. м. Основний акцент проєкту зроблено на розваги для дітей віком до 12 років та проведення дитячих днів народжень.
  • Компанія відчула запит на якісну розважальну складову для родин з дітьми, зазначила директорка напрямку ексклюзивних концептів та розвитку мережі ТЦ «Епіцентр» Вікторія Зеленська.
  • Додатково в Epiland для відвідувачів буде працювати няня-сервіс.
  • У 2024 році «Епіцентр» також планує відкриття парків розваг у складі ТРЦ Green Gallery в Чабанах (Київська обл.) та в ТРЦ Bucha Gallery в Бучі.

Цитата

«Мережа Epiland матиме унікальну тематику «Подорож у просторі та часі», яка розкриватиметься в декорі інтер’єрів, кастомізованих атракціонах та в легенді мережі; включатиме високоякісне обладнання від найкращих світових та вітчизняних виробників: лабіринти, батути, дитячі майданчики, скеледроми, VR-симулятори, ігрові та редемпшн автомати, автодроми, тематичні квести, party-руми, анімацію, власне сімейне кафе, імерсивний дайнінг, а в окремих концепціях і екстремальні атракціони», — зазначила керівник відділу розважальних концепцій компанії «Епіцентр К» Катерина Черняк.

«Епіцентр» запускає власну мережу парків розваг Epiland /Фото 1
«Епіцентр» запускає власну мережу парків розваг Epiland /Фото 2
Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

В Україні ж компанія об’єднуватиме 71 об’єкт під брендами «Епіцентр» та «Нова Лінія». Унаслідок повномасштабного вторгнення РФ було зруйновано шість ТЦ «Епіцентр» у Маріуполі, Нікополі, Бучі, Чернігові та Херсоні (2). Ще три об’єкти (у Мелітополі, Краматорську та Харкові) не працювали внаслідок окупації українських територій, обстрілів чи близькості до зон бойових дій. 

За минулі два роки «Епіцентр» відкрив два великих торгових центри: у Львові (90 000 кв. м) та Києві (30 000 кв. м). Інвестиції в них становили 2,9 млрд грн і 1,8 млрд грн відповідно.

Спочатку бізнес подружжя Галини та Олександра Герег складався з будівельних гіпермаркетів, але поступово трансформувався в мережу торговельних центрів із магазинами формату shop-in-shop. Сьогодні компанія об’єднує торговельні мережі «Епіцентр» та «Нова лінія», інтернет-магазин і маркетплейс epicentrk.ua, мережу магазинів спортивних товарів Intersport, агрохолдинг «Епіцентр-Агро», заводи з виробництва керамічної плитки Epicenter Ceramic Corporation (у Києві та Калуші), деревообробне підприємство «ЦБМ «Осмолода» та логістичні потужності загальною площею 172 000 кв. м у різних регіонах України.

На початку квітня Епіцентр» відкрив ТЦ на Троєщинському житловому масиві в Києві. Торговий майданчик став десятим об’єктом мережі в столиці.

Також «Епіцентр» запустив у Києві та Львові новий формат магазинів – Express. Продають там як непродовольчі товари, так і продукти харчування з напоями. Від будівельних матеріалів в «експрес-магазинах» відмовились. Чи є в маленького «Епіцентру» шанси на успіх, читайте в матеріалі Forbes.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні