«Епіцентр» відкриває десятий торговий центр у Києві /пресслужба «Епіцентру»
Категорія
Новини
Дата

«Епіцентр» відкриває десятий торговий центр у Києві

пресслужба «Епіцентру»

Компанія «Епіцентр» відкриває торговий центр на Троєщинському житловому масиві в Києві. Торговий майданчик стане вже десятим об’єктом мережі в столиці, йдеться у пресрелізі.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Новий ТЦ мережі «Епіцентр» розпочне роботу 6 квітня на місці колишнього гіпермаркету «Нова Лінія» на вулиці Бальзака, 65/1. 
  • Після перебудови гіпермаркету в ТЦ його загальна площа зросла у сім разів – до 42 000 кв. м, зазначила компанія. Торгова площа нового об’єкту становитиме майже 21 000 кв. м. 
  • Зокрема, на першому поверсі ТЦ працюватиме продуктовий Food Market площею 2900 кв. м, Аптека 100+, зоомагазин Lapki, флора-центр «Букет» та відділи товарів для будівництва, ремонту та оздоблення осель. 
  • На другому поверсі відкриються Центр Меблів (1600 кв. м), Центр Техніки ЦЕ ТЕ (1630 кв. м), відділи електротехніки, покриттів для підлоги та сантехніки, товарів для саду та городу, а також Галереї Деко (1890 кв. м), Intersport (790 кв. м), E.Pic (790 кв. м) та Expert (280 кв. м). Загальний асортимент товарів у ТЦ налічуватиме майже 185 000 артикулів.  
  • У ТЦ обладнано підземний паркінг, який під час повітряних тривог можна буде використовувати як укриття. 
  • На мінус першому поверсі ТЦ також відкриється локація підзарядки електромобілів Е1. 
  • Відкриття нового ТЦ «Епіцентр» у Києві дасть змогу створити понад 400 робочих місць, а річні відрахування до місцевих і державного бюджетів за попередніми оцінками перевищать 56 млн грн, зазначив директор із роздрібної торгівлі мережі «Епіцентр» Дмитро Танько.

Контекст

З відкриттям нового ТЦ мережа «Епіцентр» у Києві зросте до десяти торгових центрів. В Україні ж компанія об’єднуватиме 72 об’єкти під брендами «Епіцентр» та «Нова Лінія». Унаслідок повномасштабного вторгнення РФ було зруйновано шість ТЦ «Епіцентр» у Маріуполі, Нікополі, Бучі, Чернігові та Херсоні (2). Ще три об’єкти (у Мелітополі, Краматорську та Харкові) не працювали внаслідок окупації українських територій, обстрілів чи близькості до зон бойових дій. 

За минулий рік «Епіцентр» відкрив два великих торгових центри: у Львові (90 000 кв. м) та Києві (30 000 кв. м). Інвестиції в них становили 2,9 млрд грн і 1,8 млрд грн відповідно.

Спочатку бізнес подружжя Галини та Олександра Герег складався з будівельних гіпермаркетів, але поступово трансформувався в мережу торговельних центрів із магазинами формату shop-in-shop. Сьогодні компанія об’єднує торговельні мережі «Епіцентр» та «Нова лінія», інтернет-магазин і маркетплейс epicentrk.ua, мережу магазинів спортивних товарів Intersport, агрохолдинг «Епіцентр-Агро», заводи з виробництва керамічної плитки Epicenter Ceramic Corporation (у Києві та Калуші), деревообробне підприємство «ЦБМ «Осмолода» та логістичні потужності загальною площею 172 000 кв. м у різних регіонах України.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні