Genesis Press /Shutterstock
Категорія
Новини
Дата

IT-компанія Genesis видаватиме культові бізнес-книги українською. Першим став бестселер «Хто. Як наймати найкращих»

1 хв читання

IT-компанія Genesis запускає проєкт Genesis Press із адаптації світової бізнес-літератури українською мовою Фото Shutterstock

IT-компанія Genesis запустила Genesis Press – ініціативу з адаптації бізнес-літератури українською мовою. У межах проєкту видаватимуть світові бестселери про підприємництво і навколобізнесові теми, повідомляє пресслужба компанії.

Ключові факти

  • IT-компанія Genesis запускає проєкт Genesis Press із перекладу світової бізнес-літератури українською мовою. Пілотним виданням ініціативи став бестселер про найм «Хто. Як наймати найкращих».
  • Перша книга випущена в партнерстві з видавництвом «Лабораторія», видання доступне в книгарнях. У межах проєкту Genesis співпрацюватиме й з іншими українськими видавцями.
  • Компанія формує список майбутніх видань. Свою пропозицію можна буде подати на сайті ініціативи. «Віримо, що збільшення кількості бізнес-книжок українською допоможе розвивати підприємницьку спільноту в країні», – каже співзасновник і СЕО Genesis Володимир Многолєтній.

Контекст

Книга «Хто. Як наймати найкращих» – одне з настільних бізнес-видань топменеджерів Genesis, зазначають у пресслужбі компанії. Автори книги, експерти з лідерства Джефф Смарт і Ренді Стріт, пропонують методику для пошуку «гравців А». Це люди, які з 90% імовірністю досягнуть результатів на посаді, на які здатні лише 10% потенційних кандидатів. «Мабуть, кожен керівник у Genesis застосовує цю стратегію на практиці, – пише у передмові до книги Многолєтній. Видання вперше було опубліковане у 2008 році і стало бестселером за версією The New York Times.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні