Категорія
Новини
Дата

Група «Ковальська» купує транспортну компанію у оточення Злочевського

Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив компанії з групи «Ковальська» придбати транспортну компанію «Вінтер Карго». Рішення ухвалено на засіданні АМКУ 8 лютого, йдеться на сайті відомства.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Надано дозвіл ТОВ «Ковальська сировина» на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Вінтер Карго», що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства, повідомив АМКУ.
  • Сфера діяльності «Вінтер Карго» – перевезення вантажів річковим та автомобільним транспортом, а також складське господарство, свідчать дані в системі YouControl. Власником ТОВ значиться АТ «ЗНВКІФ «Скайфол», а кінцевими бенефіціарами – Анна та Каріна Злочевські, доньки ексміністра екології Миколи Злочевського.

Контекст

ТОВ «Ковальська Сировина» входить у групу компаній «Ковальська», яка минулого року придбала компанії та обладнання для видобутку річкового піску у Київській і Чернігівській областях. Група планує видобувати до 1 млн т піску на рік.

Промислово-будівельна група «Ковальська» обʼєднує понад 20 підприємств у сфері видобутку сировини, виробництва продукції та будівництва. Продукція представлена ​​брендами «Бетон від Ковальської», «Авеню», Siltek та іншими.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні