Категорія
Новини
Дата

«Інтерпайп» вперше відвантажив трубну продукцію до Австралії

1 хв читання

Українська промислова компанія «Інтерпайп» у червні завершила поставку пробної партії спеціальних товстостінних труб до Австралії, йдеться у пресрелізі. Продукцію отримав місцевий виробник бурового обладнання Harlsen Industries.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Ключові факти

  • Замовлення було виконане у співпраці із німецьким партнером. Для відвантаження та митного оформлення продукції в Австралію «Інтерпайп» залучив логістичну компанію з Нідерландів.
  • Компанія повідомила, що вказане замовлення виявилось складним. Процес виробництва та логістики були нетиповими, тому і залучалися партнери у Європі.
  • За словами директора з продажу труб «Інтерпайп» на ринки Європи Івана Мазанки, до цього австралійський клієнт роками закуповував труби в Євросоюзі. «Вдале виконання цього замовлення може відкрити для нас двері і до інших споживачів у Австралії», – сказав він.

Контекст

У 2023-му «Інтерпайп» отримав $989 млн виторгу, що відповідає рівню 2022-го. Прибуток зріс на 24%, до $252 млн. Компанія виробляє безшовні труби і залізничні колеса. Обʼєднує пʼять заводів: «Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод», «Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)», «Інтерпайп Ніко-Тьюб», «Дніпропетровський Втормет» і «Інтерпайп Сталь».

У 2023 році група «Інтерпайп» реалізувала 387 000 т трубної продукції та 95 000 т залізничної продукції. За підсумками минулого року група сплатила рекордну суму податків та зборів – 4,4 млрд грн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд