Інтервʼю Леттермана з президентом Зеленським номінували на «Еммі-2023» /скріншот з Netflix
Категорія
Новини
Дата

Інтервʼю Леттермана з президентом Зеленським номінували на «Еммі-2023»

скріншот з Netflix

Спеціальний випуск шоу Девіда Леттермана «Наступний гість: Володимир Зеленський», який у грудні 2022-го вийшов на Netflix, номінували на «Еммі-2023». Про це стало відомо з переліку номінантів премії

Ключові факти

  • Інтерв’ю культового американського ведучого Леттермана з президентом Зеленським номінували у категорії Outstanding Hosted Nonfiction Series Or Special (Видатний нон-фікшн серіал чи спешл із ведучим).
  • За премію також змагатимуться: інтервʼю Опри Вінфрі з Мішель Обамою, створене Netflix (The Light We Carry: Michelle Obama & Oprah Winfrey), два тревел-шоу Stanley Tucci: Searching For Italy (CNN) та Taste The Nation With Padma Lakshmi (Hulu), а також реаліті-шоу United Shades Of America With W. Kamau Bell (CNN).
  • Лауреатів премії оголосять на 75-й церемонії нагородження «Еммі», яка відбудеться 18 вересня.

Контекст

Спеціальний випуск шоу Девіда Леттермана «Наступний гість: Володимир Зеленський» вийшов на Netflix 12 грудня. 

Інтерв’ю Леттермана із Зеленським доповнили епізодами за участі керівника програми World Central Kitchen Юлії Стефанюк, коміка «Підпільного стендапу» Антона Тимошенка та голови «Укрзалізниці» Олександра Камишіна. З ними американський ведучий говорить про знищену техніку окупантів, виставлену на Софійській площі, доречність гумору під час війни та роль залізниці в порятунку українців.

Леттерман – культова фігура на американському телебаченні. Він вів вечірні ток-шоу протягом 33 років. Останній гучний проєкт Леттермана – шоу «Наступний гість», яке виходило на Netflix. У My Next Guest, що чотири рази номінувалося на премію Emmy, Леттерман проводить інтерв’ю із селебриті. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні